Pierre Lemaitre:

Viszontlátásra
odafönt

A sikerregény életre kel

Nyerj páros jegyet a premier előtti vetítésre

Játssz velünk, és nézd meg elsőként a mozifilmet, amely a közelmúlt legsikeresebb francia regénye alapján készült! Vásárold meg Pierre Lemaitre Viszontlátásra odafönt című regényét és ezzel automatikusan részt veszel nyereményjátékunkban, amelynek során 50 darab páros jegyet sorsolunk ki a regény alapján készült film premier előtti bemutatójára.

A könyvről

Pierre Lemaitre regénye az első világháború utáni Párizsba vezeti vissza az olvasót. A nagy francia hagyományokból merítve humorral és krimikbe illő fordulatokkal rajzolja meg három szélhámos történetét, akiket a háború egyszer és mindenkorra megfosztott a hétköznapi élet lehetőségétől. Lemaitre regényét a legnagyobb irodalmi elismerésekkel, köztük Goncourt-díjjal tüntették ki.

A nyereményről

Ha március 1. és 19. között vásárolod meg Pierre Lemaitre Viszontlátásra odafönt című regényét, automatikusan részt veszel nyereményjátékunkban, amelynek során 50 darab páros jegyet sorsolunk ki a regény alapján készült film premier előtti bemutatójára.

A játék menete

A nyereményjáték időpontja: 2018. március 1-19. A játékban valamenyi vásárló automatikusan részt vesz, aki a játék ideje alatt megvásárolja a könyvet. A sorsolásra március 20-án a Park Kiadó székházában, a premier előtti vetítésre pedig március 23-án az Uránia Filmszínházban kerül sor. A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint a nevüket közzétesszük a Bookline oldalán.

 • Pierre Lemaitre hazájában először krimi íróként vált ismertté, majd első „komoly” regénye a Viszontlátásra odafönt megjelenése után szinte azonnal a sikerlisták élére ...

  11 pont
  Raktáron
  1 munkanap
  könyv
  Pierre Lemaître: Viszontlátásra odafönt
  Raktáron

  Pierre Lemaître: Viszontlátásra odafönt

  Park Kiadó, 2017
  1 + 50%
  0.150000006
  50.3 RON 42.8 RON