Jamie Oliver:
Karácsonyi receptek

Most duplán megéri ínyencnek lenni!

Nyereményjáték

Vásárold meg a kötetet,
és látogass el Jamie új éttermébe!

Nyerj négy héten át heti 50 db páros vouchert, mely 3000 Ft kedvezményt* biztosít a decemberben nyíló Jamie’s Pizzeria Gozsduban!
Imádod Jamie Oliver fogásait, és szívesen ellátogatnál új budapesti éttermébe? Akkor vásárold meg november 9. és december 6. között a Karácsonyi receptek c. könyvet, és nyerd meg 200 db páros voucherunk valamelyikét, amellyel 3000 Ft-os kedvezményt* kaphatsz a decemberben megnyíló Jamie’s Pizzeria Gozsduban (1072 Budapest Dob utca 16.).

A könyvről

„Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye - otthon te is megalkothatsz bármit, ami ebben található. Egy ilyen könyvet csak egyszer írhat meg az ember, tehát mindent meg kellett tennem azért, hogy a lehető legjobb legyen. Megtisztelő arra gondolnom, hogy a Karácsonyi receptek is részese lehet a családok ünnepi előkészületeinek - téged is segíthet abban, hogy igazán tökéletes legyen a karácsonyi lakoma. Remélem, minden évben újra meg újra előveszed majd. Boldog karácsonyt neked és tieidnek, tőlem és enyéimtől.”

Jamie Oliver

 • Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye - otthon te is megalkothatsz bármit, ami...

  25 pont
  Raktáron
  1 munkanap
  könyv
  Jamie Oliver: Karácsonyi receptek
  Raktáron

  Jamie Oliver: Karácsonyi receptek

  Park Kiadó, 2017 0.150000006 108.7 RON 92.4 RON

Jamie's Pizzeria Gozsdu
1072 Budapest Dob utca 16.

Az étteremről

„Európában az elsők között Budapesten nyitja meg kapuit Jamie Oliver pizzériája. A Várban található Jamie’s Italian után decembertől a Gozsdu udvarban is megkóstolhatjátok Jamie Oliver receptjei alapján készülő pizzákat, tésztákat és salátákat.