Töltődj fel nálunk!

Egész évben várnak programjaink!

A budai oldal legpörgősebb csomópontján, a Móricz Zsigmond körtéren nyitott meg a 2018 tavaszán a Bookline Egy könyv: Egy kávé üzlete. Az egyszerre könyvesboltként és kávézóként működő üzletünkben a családias hangulatról kedves eladók, ellenállhatatlan sütemények és nem utolsósorban a legaktuálisabb könyvek megnyugtató társasága gondoskodik.

11.30.
17:00

Dedikálás és kóstoló

Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.

És ezt se felejtsd el, ha nálunk jársz

Üzletünk 2018 nyarától hivatalosan is kutyabarát helyként üzemel.
Bár négylábú barátainknak könyvekkel nem tudunk szolgálni, mindent megteszünk azért, hogy ők is egy maradandó élménnyel gazdagodjanak nálunk.

Korábbi eseményeink

2018.11.10.

Holli, a hősInteraktív könyvbemutató gyerekeknek

3-11 éveseknek szóló interaktív gyerekprogramunk keretében Al Ghaoui Hesna új mesekönyvét, a Holli a hőst dolgoztuk fel a Bookline Móriczban.

Al Aghaoui hesna - Holli a hős

2018.10.27.

Simon Márton dedikálásRókák esküvője

Simon Márton harmadik kötetének költészete egyenes beszéd, kitérőkkel. Egy olyan belső monológ felvétele, amelyből az ébrenlét cenzorai még nem vágták ki a mindennapokat folytonos ostrom alatt tartó irracionalitást.

Rókák esküvője

2018.10.06.

Igazi hősöket keresünk!Interaktív könyvbemutató gyerekeknek

Gyerekprogramunk keretében nemcsak az 50 elszánt magyar nő című könyv szereplőit ismerhetted meg, hanem te magad is egyike lehettél a legendás hírességeknek!

Olvasás éjszakája

2018.09.29.

Olvasás éjszakájaEgész estén át beszélgetések, izgalmak, könyvújdonságok

Mörk Leonóra, Neset Adrienn, Al Ghaoui Hesna, Szél Dávid, Maros András könyveiről, témáiról a szerzők és vendégeik beszélgettek.

Olvasás éjszakája

2018.09.01.

Énekelj velünk!Interaktív könyvbemutató gyerekeknek

Tittel Kinga Mesélő Budapest című könyvét Kisvárady Júlia keltette életre egy izgalmas, interkatív foglalkozás keretében.

Mesélő Budapest

2018.08.16.

Fedezd fel velünk a város titkait!Interaktív könyvbemutató gyerekeknek

Bartos Erika Születés című könyvét dolgoztuk fel hangszerekkel, közös énekléssel és izgalmas játékokkal

Mesélő Budapest